Peer System, een succes in Tsjechië

Peer System BV heeft recent de opdracht aangenomen voor de levering van een compleet aanvoersysteem voor vleeskippen in de slachterij van Vodňanská Drůbež a.s. in de plaats Vodnany in Tsjechië. Vodňanská Drůbež a.s. is sinds 2011 de 4e slachterij in Tsjechië die overstapt op het automatisch vangen, vervoeren en het lossen van levende vleeskippen.

Lees meer...

Opnieuw uitbreiding Peersystem bij Drůbežářský závod Klatovy a.s.

Sinds september 2011 werkt het Tsjechische bedrijf Drůbežářský závod Klatovy a.s naar tevredenheid met het Peersystem. Opnieuw is het bestaande systeem uitgebreid, ditmaal met een Peersystem oplegger voor kratloos vervoer van slachtkippen.

Lees meer...

Welzijn van dieren tijdens vervoer

Wie gewervelde dieren vervoert, moet zich houden aan wettelijke voorschriften die zijn opgenomen in de Europese Transportverordening en in nationale regelgeving. Deze voorschriften gelden met name voor vervoerders, veehouders en verzamelcentra.

Lees meer...

Extra 'Peer System'-trailer voor Drubezarsky Závod Klatovy

Verdere uitbreiding van Drubezarsky Závod Klatovy a.s. in Tsjechië heeft wederom geleid tot een opdracht aan Peer System B.V. voor de levering van een 'Peer System'- trailer. Hiermee is Drubezarsky Závod Klatovy a.s. in staat de productie van haar slachterij nog verder uit te breiden.

Drubezarsky Závod Klatovy breidt productie uit

Drubezarsky Závod Klatovy a.s. in Tsjechië heeft Peer System B.V. opdracht verstrekt voor de levering van een extra 'Peer System'-trailer. Hiermee is Drubezarsky Závod Klatovy a.s. in staat de productie van haar slachterij uit te breiden.

Folders

folderfold1catchfold2
fold4transfold5unload

Video

Video Peer System

Contact

Peer System B.V.    
't Hoogvelt 8 
5721 VW Asten 
T.(0031) 493 840 983
F.(0031) 493 697 475
M.(0031) 65234 7963


Klik hier om het contactformulier in te vullen